top of page

Oslo


Szeptemberben iskolánk öt pedagógusa egy sikeres pályázat nyomán jutott el Osloba, ahol a Bratejordet Iskola mindennapjaiba nyerhettünk bepillantást. A modern iskolában 8-10. évfolyamokon folyik az oktatás rendkívül magas színvonalon, irigylésre méltó technikai felszereltség mellett.

Az iskolában minden tanuló egy iPadet kap az egész tanévre, melyen a tananyagok, segédanyagok mellett sok hasznos applikáció segíti tanulásukat. A naptár alkalmazásban például nyomon követhetik házi feladataikat, beadandó munkáikat, dolgozataikat több hétre előre. Egy másik alkalmazás segítségével közvetlenül elküldhetik munkáikat (pl. egy videófelvételt) tanáruknak.

Az épület kialakítása is tükrözi a gyerekbarát hozzáállást. Nagy terek, barátságos színek, kellemes hangulat jellemzi az iskolát.

A technikai adottságokon kívül nagy hatást tett ránk az intézmény légköre is: tisztelet, elfogadás, nyugodt hangulat volt jellemző a tanórákon, a szünetekben és az iskolán kívüli elfoglaltságokon is.

Sok hasznos tanítási módszert, apró ötletet, megfontolandó technikát hoztunk haza, és igyekezni fogunk minél többet beépíteni mindennapjainkba.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
bottom of page