top of page

Barcelona


Kurzusom címe:

Videokészítés az osztályteremen / Photo & Video Making in our Classroom: Creating and Adapting Original Visual Resources

Képző intézmény:

Europass Teacher Academy, Barcelona

A kurzus kevés résztvevővel zajlott – öten voltunk a csoportban –, ennek megvolt az az előnye, hogy mindenki igénye szerint kérhetett segítséget az önálló munka alkalmával. Az előadások alatt a kommunikáció egyénre szabott, a csoporthoz igazodó volt, a haladási tempót Sandro a résztvevők nyelvi szintjéhez igazította, az oda-visszacsatolás azonnal megtörtént. Sajnos az öt főből három nyelvi és technikai tudásban is alulmaradt, így az idő nagy részében az ő felzárkóztatásuk volt a feladat. Hatalmas pozitívumként értékelném, hogy a kurzus vezetője egyéni feladatokat adott és engedett a saját tempómban dolgozni. A mindennapos előadások időtartamát 5 óráról 3 órára csökkentették, hogy a helyi nevezetességek megtekintésére több idő jusson. Én ezt hátrányként éltem meg, mivel a kurzus nyújtotta szakmai fejlődés messzire elmaradt az általam elvártaktól.

Tapasztalataim és eszközök használatában szerzett jártasságom az iskola és tankerület által szervezett eseményeken osztom meg. Kiemelném a következőket:

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
bottom of page